Τα μέλη

 

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

Όνομα :
Επίθετο :
Email :
Τηλέφωνο :
 
ABOUT ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
 
 Εκτύπωση  Θέλω να γίνω συνδρομητής
 
 
Κατηγορία :Ετήσιο Περιοδικό
  Ιδιοκτήτης : Κακαβούλης Ελευθέριος
 Διεύθυνση :Β.Γεωργίου Β' 5, 185 34 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
 Τηλέφωνο :2107755464
 Fax :2107785776
  Email : l.kakavoulis@onel.gr
  Website : www.go-outdoor.gr
www.knf.gr
 
 
 
Ετήσια έκδοση όλα τα είδη Κυνηγίου & Σκοποβολής
Μία πολυτελής έκδοση σημείο αναφοράς για τους καταναλωτές. Από το 1994 στην υπηρεσία του ­ καταναλωτή, τον βοηθάει να μεγιστοποιήσει την αξία των χρημάτων που ξοδεύει. Προσφέρει στις εταιρείες του κλάδου τη δυνατότητα να προβάλλουν σωστά και αποτελεσματικά τα ροϊόντα τους.
Ο πρώτος Οδηγός Αγοράς ABOUT που αφορούσε το κυνήγι εκδόθηκε πριν από 16 χρόνια και από τότε κατάφερε να κρατήσει πιστούς αναγνώστες και να κατευθύνει ένα αρκετά μεγάλο αγοραστικό κοινό. Μερικά χρόνια αργότερα το ABOUT εξαπλώθηκε
στο χώρο της θάλασσας με το Sea & Fishing και ξεκίνησε και την... πορεία του στα βουνά της Ελλάδας με το SKI & Snowboard.

Μέση Αναγνωσιμότητα ανά τεύχος: 9-10 άτομα Μέση Κυκλοφορία: 25.000 τεύχη. Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Τυπώνεται 4ΧΡ, σε επίπεδο πιεστήριο. Χαρτί εσωφύλλου 100γρ. Velvet. Χαρτί εξωφύλλου 250γρ. illust. Βιβλιοδεσία, κολλητό. Διαστάσεις 21x28 cm.

Κυκλοφορία: Διανέμεται στην Ελλάδα και Κύπρο μέσω του πρακτορείου στα περίπτερα. Επίσης, διανέμεται και κυκλοφορεί σε 700 καταστήματα ειδών Κυνηγίου πανελλαδικά.

 

Άλλες εκδόσεις του ιδίου

ΚΥΝΗΓΟΣ & ΦΥΣΗ
Επιστροφή στην λίστα »