ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
2ο Συνέδριο Ενώσεων Τύπου στο Ναύπλιο 16 & 17 ΝοεμβρίουΑγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την επιτυχία της Ημερίδας που διοργανώσαμε από κοινού οι Ενώσεις Περιφερειακού και Κλαδικού Τύπου στη Λάρισα το  περασμένο έτος υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη στήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, η ΕΔΙΠΤ σε συνεργασία με την ΕΙΕΤ (Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου) και το ΣΗΠΕ (Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων) διοργανώνουν φέτος το 2ο Συνέδριο στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Αμαλία, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, με την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο Συνέδριο θα συζητηθούν καυτά και επίκαιρα ζητήματα του κλάδου μας και αναμένεται να παραστούν, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης-Επικοινωνίας, εκπρόσωποι των κομμάτων του Κοινοβουλίου επιστήμονες, ακαδημαϊκοί κ.ά.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, εφόσον είστε ταμειακώς εντάξει, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα που σας  επισυνάπτεται και να την αποστείλετε στη γραμματεία της ΕΔΙΠΤ έως και τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στο e-mail: info@edipt.gr .

Σημειώνεται ότι η ΕΔΙΠΤ έχει εξασφαλίσει κάποιες δωρεάν διανυκτερεύσεις, για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας αποστολής της δηλώσεως συμμετοχής σας. Παράλληλα εξετάζεται η δυνατότητα για δωρεάν μεταφορά μέσω πούλμαν, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών.

Περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου  θα σταλούν το συντομότερο δυνατόν.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                       Η Γεν. Γραμματέας

Μιχάλης Σαββάκης                                     Πέννυ Καλύβα

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ