Έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας περίπτερο ;


Για να αγοράσετε ένα αντικείμενο από το ηλεκτρονικό μας περίπτερο, θα πρέπει πρώτα να έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό.
Εάν έχετε ήδη έναν λογαριασμό, πατήστε εδώ για να συνδεθείτε.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε έναν πατώντας εδώ.

κεντρική

Πως θα αγοράσω με ασφάλεια ;

Όλες οι συναλλαγές στο Ηλεκτρονικό μας Περίπτερο γίνονται μέσω του παγκόσμιου δικτύου πληρωμών PayPal. Μέσω από το περιβάλλον του PayPal μπορείτε να πληρώσετε είτε με τον λογαριασμό σας PayPal ή - εάν δεν έχετε - , απευθείας με την πιστωτική σας κάρτα, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal.

Το PayPal έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους για να κάνετε Online πληρωμές. Σε αντίθεση με άλλες λύσεις, το PayPal ποτέ δεν κοινοποιεί τα προσωπικά και οικονομικά σας στοιχεία σε τρίτους.

Πως λειτουργεί το PayPal

 

  1. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό PayPal και προσθέτετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποθηκεύονται στο PayPal και δεν κοινοποιούνται ποτέ και σε κανέναν.
  2. Στα site που υποστηρίζουν πληρωμές PayPal (η πλειοψηφία) , μπορείτε να πληρώσετε δίνοντας μόνο το email σας (με το οποίο δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας PayPal) χωρίς να κοινοποιείτε τα στοιχεία σας στον κάτοχο του ηλεκτρονικού καταστήματος.
  3. Οι κάτοχοι του ηλεκτρονικού καταστήματος λαμβάνουν την πληρωμή σας , χωρίς να έχουν καμία πληροφορία με τα στοιχεία της κάρτας σας.

Τα δεδομένα σας αποστέλλονται πάντοτε με χρήση του πρωτοκόλλου SSL (Socket Layer 3.0 ή μεγαλύτερο), κρυπτογραφημένα με 168bit που είναι το υψηλότερο επίπεδο της αγοράς. Μάθετε περισσότερα για το σύστημα ασφαλείας του PayPal πατώντας εδω.

Διαβάστε περισσότερα για το PayPal πατώντας εδώ.

Πως γίνονται οι πληρωμές μέσα από το Ηλεκτρονικό Περίπτερο της ΕΔΙΠΤ

Το Ηλεκτρονικό περίπτερο της ΕΔΙΠΤ φιλοξενεί τις εκδόσεις των μελών-εκδοτών της. Μπορείτε να προσθέσετε στο καλάθι σας εκδόσεις από όλους τους εκδότες. Όταν θα είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα μεταφερθείτε στο PayPal όπου θα δείτε αναλυτικά τι πληρώνεται αναλυτικά και σε ποιον εκδότη. Έτσι θα έχετε αναλυτικά στοιχεία για το που καταλήγουν τα χρήματά σας (δείτε το παράδειγμα της διπλανής εικόνας).

Η ΕΔΙΠΤ ουδεμία οικονομική ανάμιξη έχει στην όλη διαδικασία. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά μεταξύ των χρηστών της ιστοσελίδας και εκδοτών», οι οποίοι ως μέλη της ΕΔΙΠΤ οφείλουν να είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν. Η παρέμβαση της ΕΔΙΠΤ μπορεί να έχει μόνο ειδική διάσταση.

Επιπλέον θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του Ηλεκτρονικού Περιπτέρου για περισσότερες λεπτομέρειες.