Έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας περίπτερο ;


Για να αγοράσετε ένα αντικείμενο από το ηλεκτρονικό μας περίπτερο, θα πρέπει πρώτα να έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό.
Εάν έχετε ήδη έναν λογαριασμό, πατήστε εδώ για να συνδεθείτε.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε έναν πατώντας εδώ.

κεντρική
ENERGY WORLD ΤΕΥΧΟΣ 81
: 1/9/2017

Τιμή: 1 €

Το «energyworld» είναι το μηνιαίο περιοδικό για την ενέργεια και το περιβάλλον στην Ελλάδα και τον κόσμο. Αποτελεί το κορυφαίο μέσο ενημέρωσης σε όλα τα θέματα της ενεργειακής και περιβαλλοντικής επικαιρότητας. Επί σειρά ετών παρακολουθεί, καταγράφει και αναλύει υπεύθυνα όλες τις εξελίξεις του χώρου και έχει καταστεί το απαραίτητο συμβουλευτικό «εργαλείο» του πολιτικού και επιχειρηματικoύ κόσμου. Το εκλεκτό αναγνωστικό κοινό του εμπιστεύεται σταθερά τις σελίδες του «energyworld» για το έγκυρο περιεχόμενό του στους κρίσιμους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος, που παρουσιάζουν ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον παγκοσμίως.

Η ενέργεια αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, έναν από τους κορυφαίους «πυλώνες» της ελληνικής οικονομίας και ανάπτυξης. Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας τής προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ενεργειακά δρώμενα της περιοχής, ενώ η παρουσία της στη διεθνή ενεργειακή «σκακιέρα» ισχυροποιείται διαρκώς. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες: νέες διασυνδέσεις αερίου, πετρελαίου και ηλεκτρικής ενέργειας, απελευθέρωση αγορών, ενίσχυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, νέες επενδύσεις, ενδυνάμωση του ανταγωνισμού, νέες τεχνολογίες και ανατροπές με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος. Στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται, οι επενδυτικές προκλήσεις και ευκαιρίες που δημιουργούνται είναι μοναδικές και όλοι επιθυμούν να είναι πρωτοπόροι. Το «energyworld» έχει ενεργό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια.

Το «energyworld» διανέμεται κάθε μήνα σε χιλιάδες συνδρομητές και διατίθεται σε όλες τις πόλεις της ελληνικής περιφέρειας, σε επιλεγμένα σημεία διανομής Τύπου, καθώς και στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας («Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα και «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη).

Για καθημερινή έγκυρη ενημέρωση στον χώρο της ενέργειας και του περιβάλλοντος, δημιουργήσαμε επίσης την  ιστοσελίδα www.energyonline.gr. Για να μη χάνετε λεπτό από τις εξελίξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Σοφία Ανδριτσοπούλου στα τηλέφωνα: 210-7240510 / 6932404040.