Έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας περίπτερο ;


Για να αγοράσετε ένα αντικείμενο από το ηλεκτρονικό μας περίπτερο, θα πρέπει πρώτα να έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό.
Εάν έχετε ήδη έναν λογαριασμό, πατήστε εδώ για να συνδεθείτε.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε έναν πατώντας εδώ.

κεντρική
ΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ ΤΕΥΧΟΣ 226
: 29/8/2017

Τιμή: 1 €

Το ελληνικό περιοδικό που σας ταξιδεύει στον θαυμάσιο κόσμο της Τεχνολογίας,
της Επικοινωνίας και των
Mobile-Tech.

Από το 1996 το περιοδικό ΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ, μένοντας πιστό στον σκοπό του, αφουγκράζεται τα ενδιαφέροντα και τα «θέλω» των νέων ανθρώπων που αποτελούν την «καρδιά» των αναγνωστών του, και έρχεται συνεχώς ανανεωμένο με τις τελευταίες ειδήσεις και τα νεότερα προϊόντα της κινητής επικοινωνίας.

Κυκλοφορώντας κάθε τέλος του μήνα, καλύπτει κυριολεκτικά τα πάντα στον χώρο της Τεχνολογίας, περιλαμβάνοντας τα τελευταία νέα  από τον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάσεις smartphones, gadgets, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, φορητούς υπολογιστές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές & βιντεοκάμερες, φορητά MP3 players, mobile & video games, καθώς και καταλόγους των εταιρειών σταθερής/κινητής τηλεφωνίας και internet.

Με τιράζ 20.000 αντίτυπα, το περιοδικό μας φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από το πρακτορείο Ευρώπη και από καταστήματα τεχνολογίας. Οι πωλήσεις του ανέρχονται στο ποσό των 7.000 - 7.500 τευχών τον μήνα, δίνοντας πάντοτε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κερδίσουν πολλά δώρα.

Από αυτά τα τεύχη, 2.000 αντίτυπα τον μήνα αποστέλλονται σε στελέχη επιχειρήσεων, προς ενημέρωση αυτών και των συνεργατών τους για τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της τεχνολογίας και τη επικοινωνίας.

Φτάνοντας τα 11 τεύχη ετησίως (διπλό τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου), τα ΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ ενημερώνουν 32.000 αναγνώστες τον μήνα

Αντικρίζοντας το πλήθος των αναγνωστών μας που συνεχώς αυξάνεται, αισθανόμαστε βαθύτατη ευθύνη για τη δουλειά που κάνουμε, γι' αυτό και φροντίζουμε πάση θυσία οι πληροφορίες που θα τους μεταδώσουμε να είναι οι πιο έγκυρες και έγκαιρες.

Από το πρώτο τεύχος, τα ΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑ έχουν έναν και μόνο σκοπό:
Συνεχώς να εξελίσσονται για να καλύπτουν τις τεχνολογικές απαιτήσεις όλων όσοι με μεράκι ασχολούνται με την κινητή επικοινωνία και την ψηφιακή τεχνολογία.